Γενικός Ιατρός

Η συγκλονιστική στιγμή που ασθενής με κορονοϊό βλέπει την οικογένειά της με βιντεοκλήση

Οι στιγμές που ζούμε ως κοινωνία εξαιτίας της πανδημίας είναι δύσκολες. Για κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι νόσησαν από τον κορονοϊό τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ωστόσο, μέσα στο σκοτάδι υπάρχει φως και αυτή η φωτογραφία ενός ασθενή στη ΜΕΘ που επικοινωνεί με την οικογένειά του μέσω βιντεοκλήσης μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Αλέξανδρο Μιχαηλίδη για το πρακτορείο SOOC. Σ΄αυτήν απεικονίζεται ένα μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού να κρατά ένα tablet μπροστά από έναν ασθενή με κορονοϊό στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Μέσω βιντεοκλήσης ο ασθενής επικοινώνησε με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, που ανησυχούν για την υγεία του. Τη συγκινητική αυτή στιγμή απαθανάτισε ο φωτογράφος και την μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας τους χρήστες να ριγήσουν στο μεγαλείο της εικόνας.

© Παρέχεται από: Mama365.gr

Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral με πολλούς χρήστες να την αναρτούν στα social media, προκειμένου να δείξουν τι πραγματικά συμβαίνει σε μια ΜΕΘ και πώς είναι η ζωή εκεί για έναν ασθενή με κορονοϊό.

Πηγή: bovary.gr

Share on Facebook