Γενικός Ιατρός

Σωματείο Έκφρασης Καλλιτεχνών Σ.Ε.Κ.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Έκφρασης Καλλιτεχνών, σε συνεργασία με τον ιντερνετικό Σταθμό ‘’Tv Τηλεφώς’’, για τον Σύλλογο με παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις ‘’Η ΠΙΣΤΗ’’, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 στον τηλεοπτικό σταθμό ΤV Τηλεφώς στην Αθήνα, που σαν σκοπό είχε την συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού για τα παιδιά με καρκίνο.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό αλλά και κληρικό χώρο, όπως ο Πρόεδρος του Συλλόγου για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις ‘’Η ΠΙΣΤΗ’’ κος Χρήστος Βλάχος, ο Πτυχιούχος Θεολογικής και Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Αθηνών- Οικογενειακός γιατρός- Μέλος Ελληνικών και Ιατρικών Εταιρειών κος Δανιήλ Σαπίκας, ο Φιλόσοφος κος Δημήτρης Χριστοφίδης, Παρουσιαστής της εκπομπής ‘’Καθημερινά και Απρόοπτα’’ κος Νίκος Μαυροκέφαλος, το ΔΣ αλλά και ο Πρόεδρος του Σωματείου Έκφρασης Καλλιτεχνών κος Νίκος Καλαφάτης, ο Ζωγράφος κος Δημήτρης Καρακατσάνης.

 

Πέρα από την ενημέρωση για τον παιδικό καρκίνο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ’’Η ΠΙΣΤΗ’’ κος Χρήστος Βλάχος, τόνισε ότι ‘’δεν είναι ήρωας όποιος είναι κοντά στα παιδιά, αλλά Υποχρέωση του’’.

 

Επίσης ο Πρόεδρος του ΣΕΚ κος Νίκος Καλαφάτης, βράβευσε τον Πρόεδρο αλλά και το ΔΣ του Συλλόγου ‘’ Η ΠΙΣΤΗ΄΄, για το πολύτιμο έργο τους, το οποίο αποτελεί ύψιστη απόδειξη αγάπης και αλληλεγγύης, δίνοντας ένα πίνακα για τα παιδιά, που ο ζωγράφος κύριος Δημήτρης Καρακατσάνης φιλοτέχνησε καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής.

 

Το μουσικό κομμάτι πλαισίωσε το συγκρότημα ‘’Ta panta RE’’ με τους εξαιρετικούς μουσικούς , Τάσο Θεοδωρόπουλο, Ζαννέτα Καλοσκάμη και Αλέξανδρο Καγκελάρη, οι οποίοι κατέθεσαν όλη τους την ψυχή και ζεστασιά μέσα από τα τραγούδια τους απευθυνόμενοι στα παιδιά.

 

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν στο τέλος της εκπομπής οι ’’Ta panta RE’’ αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, ένα παιδικό κομμάτι δημιουργώντας μια μεγάλη αγκαλιά.

 

Το ΣΕΚ θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη με όποιον τρόπο του ζητηθεί, γιατί η Φωνή των Παιδιών, είναι το Μέλλον το δικό μας!

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το ΣΕΚ στο τηλέφωνο 6942 08422, αλλά και τον Σύλλογο  ΄΄Η ΠΙΣΤΗ΄΄ (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία) στα τηλέφωνα  210 7486880 -210 7488961, για την αγορά των DVD.

 

Τα έσοδα θα καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις.

Share on Facebook