Γενικός Ιατρός

Πλήρης Γαστρεντερική Ανάλυση 2.0

Η εξέταση αυτή, αποτελεί απλά και χωρίς υπερβολές την πληρέστερη μη επεμβατική γαστρεντερική εξέταση παγκοσμίως ! Οι αναλύτες της δεν γίνονται πουθενά αλλού στην Ελλάδα, είναι υψηλής σταθερότητας και αξιοπιστίας. Η εξέταση προσφέρεται και με εκτενή παρασιτολογία τριών ημερών (συνίσταται) υψηλότατης ευαισθησίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξιολογεί πλήρως τη φυσιολογική κατάσταση της εντερικής λειτουργίας, δίνει αναλυτικά στοιχεία για τη χλωρίδα (παθολογική και μη) του εντέρου (που περιλαμβάνει μέχρι και αντιβιογράμματα σε φυσικές και χημικές ουσίες) καθώς και για το γενικότερο περιβάλλον του παχέος εντέρου. Παρέχει, τέλος και πλήρη ανοσολογική εικόνα της γαστρεντερικής οδού.

Η εξέταση ενδείκνυται για όλα τα χρόνια προβλήματα του γαστρεντερικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα που αφορούν το σύστημα αυτό αλλά και άλλα συστήματα. Μπορεί και προσφέρει διαφοροποίηση μεταξύ φλεγμονωδών και μη ασθενειών, με μέγιστη ευαισθησία, ποιότητα και αξιοπιστία.

Ειδικότερα η εξέταση αυτή εκτιμά την πέψη, την απορρόφηση, την εντερική χλωρίδα και το πλήρες βιοχημικό περιβάλλον του εντέρου, ενδείκνυται για τα χρόνια προβλήματα του γαστρεντερικού σωλήνα, για οξείες μεταβολές του εντέρου και για πολλές συστημικές ασθένειες. Επιπλέον, προσφέρεται εκτενής παρασιτολογική εξέταση με μικροσκοπική παρατήρηση αλλά και με τη βοήθεια ενζυμικών μεθόδων. Το προφίλ αυτό είναι ενδεδειγμένο για όλα τα χρόνια προβλήματα και παρέχει στον ασθενή και στον θεράποντα ιατρό ένα πάνελ ευαισθησιών για την αγωγή της παθογόνου χλωρίδας.

http://nutrilabs.gr/pliris-gastrenteriki-analusi/

Share on Facebook